Datum:

10.10.2011. 19:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 8860 pregleda

Fiat Automobili Srbija nastavlja da širi prodajno-servisnu mrežu. Početkom oktobra u Beogradu svečano je otvoren nov prodajno-servisni centar kompanije Radulović Automobili za vozila iz programa Fiat i Fiat Professional.

U objektu površine 1000m2 koji se nalazi u Višnjičkoj 53a, prodajno-izložbeni salon opremljen prema najvišim standardima prostire se na 400m2. Na preostalih 600m2 je najsavremeniji servis, linija tehničkog pregleda i prodavnica originalnih rezervnih delova.

Na svečanom otvaranju goste su pozdravili – u ime domaćina gospodin Dragan Radulović i gospodin Džeri Klark (Gerry Clarke), komercijalni direktor kompanije Fiat Automobili Srbija.

„Brend Fiat je lider na srpskom tržištu. Posebno smo ponosni na tržišno učešće u sektoru lakih komercijalnih vozila, gde držimo preko 36 odsto kompletne prodaje u 2011. godini. Takođe, sa 20 procenata tržišnog udela mi smo broj jedan i u prodaji putničkih automobila. S partnerima kao što je kompanija Radulović, želimo da dodatno osnažimo našu poziciju“, rekao je Džeri Klark, komercijalni direktor kompanije Fiat Automobili Srbija.

Kompanija Radulović posluje od 1985. godine i od tada konstantno širi svoju ponudu i unapređuje poslovanje. Četvrt veka iskustva stečenog kroz saradnju s poznatim svetskim proizvođačima automobila, garantuje da će kupci i vlasnici Fiatovih vozila dobiti kvalitetnu i profesionalnu uslugu u novootvorenom prodajno-servisnom centru u Beogradu.

Izvor: Represent Communications

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)