Datum:

04.12.2011. 17:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 4285 pregleda

Iz JP “Putevi Srbije” saopštili su da će zbog obavljanja testa opterećenja mosta Gazela u noći između nedelje i ponedeljka, kao i između ponedeljka i utorka doći do određenih izmena režima saobraćaja. U JKP „Beograd put“, najavlili su radove i zatvaranje jedne saobraćajne trake na Brankovom most, u nedelju 4. decembra.

U noći između nedelje i ponedeljka 4/5. decembra i u noći između ponedeljka i utorka 5/6. decembra 2011. godine, u periodu od 23.00 do 05.00 h, za saobraćaj će biti zatvorena polovina mosta Gazela u smeru Šid-Niš.

Za to vreme, saobraćaj će se odvijati dvosmerno na drugoj polovini mosta, u smeru od Niša ka Šidu.

Vozila koja se kreću iz smera Niša ka Šidu koristiće desnu i srednju saobraćajnu traku, dok će vozila iz smera Šida ka Nišu koristiti levu saobraćajnu traku druge polovine mosta.

Automobili koji dolaze iz smera Šida prebacivaće se na saobraćajnu traku suprotnog smera kod Sava Centra (na Novom Beogradu), a vraćaće se na svoju polovinu autoputa nakon prelaska Gazele, iza Mostarske petlje.

Zbog zatvaranja polovine mosta u smeru Šid–Niš, za saobraćaj će biti zatvorena sledeća isključenja/uključenja sa/na most Gazela:

– isključenje i uključenje iz i u Blok 19a iz smera Šid – Niš,

– uključenje iz Ulice Vladimira Popovića od hotela Hajat, u smeru Šid – Niš,

– uključenje iz Ulice Vladimira Popovića od Ulice Jurija Gagarina, u smeru Šid – Niš,

– isključenje ka Savskoj ulici i Bulevaru vojvode Mišića, iz smera Šid – Niš i

– isključenje ka Kneza Miloša (ka centru) i Topčiderskoj zvezdi iz smera Šid – Niš.

Takođe, autobuska stanica ispred bloka 19a u smeru Šid –Niš biće izmeštena u zaustavnu traku autoputa, na ulazu u stajalište, a autobuska stanica Mostar biće izmeštena oko 30 metara napred na travnatu površinu iza stajališta u smeru ka Nišu.

Iz “Beograd puta” saopštavaju da će zbog radova koje će se izvoditi u nedelju, 4. decembra 2011. godine, na Mostu bratstva i jedinstva (Brankov most), biće zatvorena krajnja desna traka (iz smera Novog Beograda).

Radovi će se izvoditi u periodu od 07.00 do 19.00 časova, a druge dve trake biće slobodne za saobraćaj.

Iz javnih preduzeća koja izvode radove apeluje na sve učesnike u saobraćaju da obrate pažnju na postavljenu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja postojećim uslovima i povedu računa o bezbednosti radnika.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)