Datum:

31.03.2012. 23:23

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 8786 pregleda

Od nedelje 1. aprila zbog izvođenja radova na rehabilitaciji dela autoputa kroz Beograd, na deonici od petlje Konjarnik (kod Plavog mosta) do benzinske stanice “Mokri Lug”, u smeru Beograd – Niš, doći će do izmene režima saobraćaja. Za razliku od perioda 26-31. marta, kada je vozilima u smeru ka Nišu bilo dozvoljeno isključenje na petlji kod „Laste“, to od nedelje neće biti moguće.

Od nedelje, 1. aprila, od 12 časova za saobraćaj će biti zatvorena kompletna širina kolovozne trake u smeru od Beograda ka Nišu u dužini od 2.000 metara.

Saobraćaj će se odvijati dvosmerno delom autoputa koji je namenjen za smer kretanja od Niša ka Beogradu, prema postavljenoj privremenoj saobraćajnoj signalizaciji.

Vozila koja se kreću od Beograda ka Nišu, usmeravaju se kroz službeni prolaz posle petlje Konjarnik u suprotnu kolovoznu traku, gde nastavljaju da se kreću levom (preticajnom) saobraćajnom trakom sve do službenog prolaza neposredno ispred benzinske stanice “Mokri Lug”.

Nakon toga, vozila se vraćaju u kolovoznu traku namenjenu kretanju prema Nišu, odnosno u normalan režim saobraćaja.

Vozila koja se kreću od Niša prema Beogradu, zadržavaju svoj smer kretanja i koriste srednju i desnu saobraćajnu traku.

Iz “Puteva Srbije” napominju da će u ovoj fazi izvođenja radova biće onemogućeno isključenje vozila koja se kreću iz pravca Beograda ka Ulici Milošev Kladenac i pogonima „GSP-Kosmaj“ i „Lasta“.

Vozila koja se kreću ka Velikom Mokrom Lugu usmeravaju se na petlji Konjarnik prema naselju Medaković i dalje prema Velikom Mokrom Lugu.

Takođe, za saobraćaj će biti zatvoreno uključenje kod pogona “Lasta” prema Nišu.

Vozila koja se iz pravca Miloševog Kladenca i Laste kreću prema Nišu, na petlji kod “Laste” se usmeravaju na prolaz ispod autoputa i uključuju se na autoput prema Beogradu, gde će se preko petlje Konjarnik (Plavog Mosta) uključiti prema Nišu, iz Ulice Toplice Milana.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)