Datum:

11.06.2012. 13:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7492 pregleda

Zbog radova na delu autoputa kroz Beograd, na potezu od petlje Autokomanda u dužini od 1.200 m u smeru ka Nišu, od ponedeljka 11. juna od 16 časova doći će do izmene režima saobraćaja, javljaju iz „Puteva Srbije“.

U okviru prve faze sanacije autoputa kroz Beograd izvodiće se radovi na zameni kišne kanalizacije, tako da će za saobraćaj biti zatvorene vozna i zaustavna traka autoputa od petlje Autokomanda u dužini od 1.200 m u smeru ka Nišu.

Predviđeno vreme trajanja prve faze radova je 30 dana, ukoliko to vremenski uslovi dozvole, kažu u “Putevima Srbije”.

Vozila koja se kreću ka Nišu biće ispred navedene deonice usmeravana u suprotnu kolovoznu traku autoputa i za kretanje će koristiti krajnju levu (preticajnu) traku u smeru ka Šidu.

Saobraćaj će se na ovoj deonici odvijati dvosmerno sve do tehničkog prolaza, na kome se vozila vraćaju u kolovoznu traku u smeru ka Nišu.

Vozila koja dolaze iz smera Slavije ili od kružnog toka Autokomanda, po uključenju na autoput u smeru ka Nišu koristiće preticajnu (krajnju levu) saobraćajnu traku autoputa u smeru ka Nišu.

U ovoj fazi za saobraćaj će biti zatvorena isključenja i uključenja ka ulicima Prešernova i Ljubićka.

Vozila koja se kreću od Niša ka Šidu zadržavaju svoj smer i za kretanje koriste voznu (srednju) saobraćajnu traku.

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom privremenom saobraćajnom opremom i svetlosnom signalizacijom i izvodiće se uz asistenciju patrola saobraćajne policije. Iz “Puteva Srbije” apeluje na sve vozače da obrate pažnju na saobraćajnu signalizaciju, prilagode brzinu kretanja i povedu računa o bezbednosti radnika.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)