Datum:

03.08.2016. 10:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Dva psića, koje je njihova vlasnica ostavila na parkingu u automobilu dok je kupovala u obližnjem supermarketu, uspela su da pokrenu vozilo, ali njihova avantura nije trajala dugo, s obzirom da se ispred automobila isprečio zid prodavnice.

Incident se dogodio na parkingu ispred jednog supermarketa u Zapadnoj Virdžiniji, u Sjedinjenim Državama a tom prilikom, na sreću, nisu povređeni ni psi ni ljudi.

Kako prenosi lokalna TV stanica, starija žena parkirala je automobil i izašla u prodavnicu, dok su njena dva četvoronožna ljubimca ostala u automobilu. Da im ne bi bilo pretoplo, vlasnica je ostavila uključen motor i klima uređaj.

Psima je verovatno bilo dosadno, pa je jedan od njih pomerio ručicu automatskog menjača koja se nalazi na volanu, i automobil je jednostavno krenuo napred, da bi nekoliko metara dalje udario u zid supremarketa. Kada su prolaznici koji su se zatekli na licu mesta prišli vozilu, imali su šta da vide.

Da su ova dva nestaška prilično promućurna, posvedočio je očevidac nezgode koji je izjavio novinaru da je jedan od pasa uspeo da otvori prozor nakon što je auto udario u zid.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)