Datum:

31.05.2018. 21:06

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Sezona kružnih auto-moto trka počinje, a prva u ovogodišnjem kalendaru Sportskog auto i karting saveza Srbije biće Velika nagrada Novog Sada, koja se održava narednog vikenda, 2. i 3. juna na stazi Mišeluk.

„Posle dugo godina, ovo takmičenje će imati međunarodni karakter, a nastupaće takmičari iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Makedonije. Uz glavne trke, ljubitelji automobilizma će imati priliku da uživaju i u atraktivnim dešavanjima koja će biti organizovana u revijalnom programu između trka i treninga“, istakao je Marko Sandiki, predsednik Sportskog auto moto i karting kluba 021, koji, kao i prethodnih godina, organizuje predstojeću trku.

„Velika nagrada Novog Sada“ jedna je od najznačajnijih i najposećenijih trka u našoj zemlji. Izuzetno je važno što pored sportskog, manifestacija ima i edukativni karakter i što promoviše bezbednost u saobraćaju.  Grad Novi Sad prepoznaje značaj ove manifestacije i podržava je“, izjavio je Ognjen Cvjetićanin, član Gradskog veća Novog Sada zadužen za omladinu i sport.

Najbolji trkački automobili u petak na Platou Spensa

U petak, 1. juna, neposredno pred trkački vikend, od 13 do 16 časova na Platou Spensa u Novom Sadu će biti organizovana promocija trke, ali i bezbednosti u saobraćaju. Na trgu će biti izloženi najbolji trkački automobili, a organizovaće se poligon za kurs bezbedne vožnje sa simulatorima.

Generalni pokrovitelj trke Velika nagrada Novog Sada 2018. je Grad Novi Sad.

Most slobode zatvoren od 9.30 do 16.30

Oba dana takmičenja, u subotu 2. juna i u nedelju 3. juna, Most slobode će biti zatvoren za saobraćaj u periodu od 9.30 do 16.30 časova, pa će vozači za izlazak iz grada na sremsku stranu morati da koriste alternativne pravce. Biće omogućeno kretanje vozila preko Trandžamenta, Varadinski i Drumsko-železnički most će biti otvoreni, a saobraćajna policija je najavila pojačane aktivnosti kako bi se pobrinuli da se saobraćaj odvija umerenim intenzitetom, bez gužvi i zastoja.

Čekamo Vas na Mišeluku!

Izvor: Auto Republika

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)