Datum:

06.04.2013. 20:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 4423 pregleda

Mercedes je zvanično objavio prve zvanične špijunske fotografije Unimog i Econic modela za 2014. godinu. Slike su nastale tokom testiranja po hladnom i snežnom vremenu u Engleskoj.

Premijera Unimoga i Econica zakazana je za jesen, a osveženi modeli imaće “obimna poboljšanja dizajna kako unutrašnjosti, tako i spoljašnjosti”. Prototipi na slikama vrlo su zakamuflirani, ali se nazire da Unimog ima istaknutu rešetku, dok je kod Econica ona postavljena nešto više.

Mercedes je potvrdio da će osveženi kamioni biti opremljeni novim BlueTec-6 dizel motorima koji zadovoljavaju Euro VI standarde kada je reč o emisiji štetnih gasova. Imaće ugrađen filter, kao i AdBlue sistem.

Ovaj proizvođač navodi da su Unimog i Econic prošli već nekoliko nedelja napornog testiranja koje je uključivalo zaleđene i planinske puteve pokrivene snegom i pri temperaturama od -30° C. Tesiranje je obavljano i u Granadi u Španiji, gde su ovi žestoki momci pokazali šta mogu pri temperaturama od 45° C i na nadmorskoj visini od 2500 metara na Sijera Nevada planinama.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)