Datum:

29.01.2013. 13:28

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7024 pregleda

Subaru se oduvek držao jednostavnog recepta – boxer motor smešten napred koji pokreće sva četiri točka upotrebom diferencijala i kompleksne elektronike. Sada je ova kompanija odlučila da ode korak napred i po prvi put svetu predstavi svoje prvo vozilo na hibridni pogon.

Japanski proizvođač u vlasništvu “Fuji Industries” kompanije, svog prvog hibrida predstaviće već krajem marta, kada počinje ovogodišnje izdanje Salona automobila u Njujorku. S obzirom na povezanost Subarua sa Toyotom, može se očekivati da će koristiti izmenjeni Toyotin hibridni sistem. Ipak, postoje informacije koje kažu da bi ova kompanija mogla razviti i sopstveni.

Pokretaće ga 2.0-litarski boxer motor, uparen sa CVT menjačem i uz ispomoć električnog motora od 13 KS. Pored toga, nisu poznati dodatni detalji, čak ni to da li je ciljno tržište Subarua Amerika, s obzirom da će se premijera održati upravo na američkom tlu. Ono što jeste poznato, to je da ne postoje planovi da novo vozilo bude namenjeno isključivo japanskom tržištu.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)