Datum:

15.10.2012. 13:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 8097 pregleda

Nakon zvanične premijere poboljšane verzije Gallardo modela za 2013. godinu na Salonu automobila u Parizu pre nekoliko nedelja i Gallardo Super Trofeo trkača prošlog vikenda u Navari u Španiji, sada su se pojavile prve slike “fejsliftovanog” Lamborghini Gallardo Spydera. Model bez krova dobio je ista poboljšanja kao i kupe verzija.

Izmene koje je Lamborghini Gallardo LP560-4 Spyder dobio uključuju novi prednji deo sa trouglastim i trapezoidnim oblicima podeljenim dijagonalnim elementima u crnoj i boji karoserije. Radi upotpunjenja novog izgleda, dobio je nove vazdušne otvore ispred prednjih točkova. Novi 19-inčni točkovi od aluminijumski legura u Apollo sjaju obojeni su u mat crnu boju i imaju paoke u srebrnoj boji.

Nazad se uočavaju identični trouglasti i trapezoidni oblici. Vazdušni otvor motora ima širu površinu. Novi “Style” paket opreme dostupan je kao opcija, a u okviru njega se nudi crni premaz visokog sjaja na donjoj strani prednjeg spojlera, prednje i zadnje rešetke i na poprečnom delu zadnjeg kraja automobila.

Novi Gallardo biće dostupan u Lambovim predstavništvima od novembra ove godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)