Datum:

14.05.2019. 9:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Japanski “Leksus” predstavio je model “LC 500h “Matte Prototype”, novi prototip vodećeg kupea ovog brenda, na Salonu automobila u Barseloni.

Ovo ostvarenje je još jedan primer napora prestižnog brenda da nastavi s inovacijama, ovoga puta koristeći specijalne boje sa originalnim teksturama.

Prototip nosi boju pod nazivom “svemirsko narandžasto”, koja je inspirisana narandžastim tonovima koji se mogu videti kada gledate prema suncu u čistim zalascima.

Ova spektakularna boja, mat završne obrade, omogućava “LC 500h” da projektuje još moćniju svojstvenost, dodatno pojačanu udarnim polu-mat crnim točkovima od 21 inča (53 cm) i krovom od karbonskih vlakana i aktivnim zadnjim spojlerom.

Upotreba boje “svemirsko narandžasta” važi i za kabinu, gde je korišćena kao kontrastni element na instrument tabli, upravljaču i bočnim stranama vrata.

Prototip “LC 500h “Mat” uključuje Leksusov napredni višestepeni hibridni sistem sa samo-punjenjem, jedinstvenu ponudu u svom segmentu.

“Leksusova” poznata hibridna tehnologija sa samo-punjenjem omogućava “LC 500h” da se ponovo napuni dok se vozi, bez potrebe za kablovima ili utikačima.

Njegova motorizacija se ističe efikasnošću, smanjenom potrošnjom.

Izvor: Novosti 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)