Datum:

09.12.2010. 13:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3968 pregleda

Američka tjunerska kompanija ”Promotive” sebe voli da naziva najbržim svetskim Porsche tjunerom, pa se postavlja pitanje kako bi se snašla sa novim izazovom. Kao rezultat imamo jedan od onih superautomobila uz koje se dobija sve što se uz njega poželeti može.

Možemo početi od motora, koji je možda i najimpresivniji deo. Reč je o dvostruko tubro-punjenom 3.8-litarskom V6 Bower motoru, koji je razvio 500 konjskih snaga dok je napuštao Porsche fabriku, sa posebnim performansama, koji se sada isporučuje sa ne manje od 900 KS. Kako bi to obezbedila, ova tjunerska kompanija je ugradila modifikovane GT turbopunjače, K&N filtere i izduvni sistem, set od 89lb benzinskih ubrizgavača, uobičajene naslone za glavu, kao i ECU remap.

Kako bi izašao na kraj sa ovako velikom količinom snage, ovaj kupe sa motorom postavljenim napred poseduje i novi suspenzioni sistem koji je obezbedio Ruf. U ponudi istog tjunera nalaze se i set za podešavanje visine točkova i felne koje dolaze sa gotovim automobilom teškim dve tone.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)