Datum:

15.06.2016. 22:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

„SEAT me ubedio da promenim pravac i konačno naučim da vozim.”

Promena političke ili seksualne orijentacije, zaokret na privatnom planu ili transfer na neku drugu televiziju, samo su neka od nagađanja javnosti koja se vezuju za voditelja čuvene emisije „24 minuta“ Zorana Kesića od kako je najavio promenu svog pravca.

„Svašta sam čuo o sebi ovih dana, i da sam ušao u neku stranku, i da sam homoseksualac i da imam neku aferu, a ja sam odlučio da konačno položim vozački i da žena prestane više da me vozi. Sve se ovo desilo u trenutku kada sam video i upoznao njega koji nije u glavnom toku i koji nije poznat kao drugi, ali je meni magičan – SEAT “, izjavio je Kesić i najavio saradnju sa Porsche SCG u Srbiji. „Sada će i žena moći malo da predahne jer će mi SEAT pomoći da se ostvarim i kao vozač“, rekao je Kesić.

„Saradnja poznatog voditelja i kompanije Porsche SCG bila je logičan iskorak u SEAT kampanji jer se Kesićeve osobine poput toga da on nije mainstream, da ne misli kao drugi, da ima sve što je potrebno za uspeh, hrabar je i voljan da ide do krajnjih granica u svom poslu – potpuno podudaraju sa vrednostima SEAT brenda. Sa druge strane, Kesić nema ni vozačku dozvolu što daje dodatni zaokret ovoj kampanji“, izjavio je Manolito Vujičić, generalni direktor Porsche SCG.

Ova kampanja je samo početak većeg broja akcija brenda SEAT planiranih za narednih nekoliko meseci, a kompanija Porsche SCG veruje da će ovakvom kampanjom promeniti pravac razmišljanja vozača u Srbiji i skrenuti njihovu pažnju na SEAT.

Tokom kampanje Porsche SCG kroz mrežu individualnih predstavnika prodaje, kao i u prodajnim objektima u Beogradu i Novom Sadu, ponudiće modele SEAT Ibiza, SEAT Leon i SEAT Toledo sa različitim tipovima motora, sa odličnim paketima opreme, i sa tradicionalno dobrim opcijama finansiranja.
1465816431_50

1465816431_71

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)