Datum:

02.10.2018. 9:57

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija Star Import, generalni distributer za Mercedes-Benz u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Albaniji organizovala je regionalnu prezentaciju nove generacije C-Klase za predstavnike medija i klijente u ekskluzivnom prostoru hotela Hilton.

U petoj godini proizvodnje, C-Klasa je najuspešnija serija Mercedes-Benz modela i može se pohvaliti mnoštvom unapređenja.

Fokus prilikom redizajna je bio na prednjem delu vozila, kao i na dizajnu prednjih i zadnjih svetala. Elektronska arhitektura je potpuno nova. Korisnici mogu uživati u opciono dostupnoj digitalnoj instrument tabli, kao i multimedijalnim sistemima sa muzikom i informacijama prilagođenim željama. Uspeh C-Klase se ogleda u širokom spektru ponuđenih verzija, pored limuzine i karavana, predstavljena su i dva sportska modela sa dvoje vrata: kupe i kabriolet.

Nova generacija benzinskih četvorocilindričnih motora je predstavljena u novoj generaciji C-Klase. Istovremeno, 1.5-litarske verzije u C 200 i C 200 4MATIC raspolažu sa dodatnih 48 V sistemom, ova kombinacija 48 V naponske mreže i EQ Boost-a omogućava dodatne funkcionalnosti koje pomažu još većem smanjenju potrošnje goriva, uz poboljšanje agilnosti i veću udobnost.

– Nove tehnologije moraju da usmere pažnju na ljude i olakšaju život. Nova generacija C-Klasa to radi na mnogo načina i postaje emotivno privlačan i pametan saputnik“, istakao je Milorad Ostojić , direktor prodaje Mercedes-Benz putničkih vozila u kompaniji Star Import.

Sva četri modela nove generacije C-Klase nakon uspešne premijere u Beogradu mogu da se naruče kod ovlašćenih Mercedes-Benz partnera. Spremljeni su posebni uslovi za kupovinu modela C-Klase u okviru programa Mercedes-Benz Financial Services, koji su ponuđeni kupcima po specijalnim uslovima sa 2.99% kamate, i atraktivnom ratom u iznosu od 399 eura mesečno i primamljivim uslovima zamene staro za novo.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)