Datum:

11.04.2016. 19:22

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , , ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Amazon je objavio novi promotivni video svoje najavljene emisije sa Džeremijem Klarksonom, Ričarom Hamondom i Džejmsom Mejem.

U videu ovaj trojac raspravlja o tome kako bi nova emisija trebalo da se zove. Ovo pitanje kompleksnije je nego što se to možda na prvi pogled čini, a Klarkson i Mej se ne slažu sa Hamondovim predlozima da ponese naziv “Auto Mates” ili “Tripod”. Klarkson i nije od velike pomoći, s obzirom da su svi njegovi predlozi povezani sa rok bendom Genesis. Tako se video završava hashtagom

#TheStillVeryMuchUntitledClarksonHammondMayAmazonPrimeShowComingAutumn2016.

Nakon objavljivanja videa, Klarkson je na Twitteru dobrio mnoštvo predloga, ali je rekao da, iz pravnih razloga, u nazivu ne može da se nađe reč “gear” (brzina), što je potpuno logično, s obzirom na to da je otpušen iz Top Geara nakon što je udario jednog od producenata. Taj slučaj je nedavno završen, a nije u potpunosti poznato na koji način. Ipak, priča se da je okončan tako što je Klarkson Ojsinu Tajmonu, producentu kog je udario jer nije dobio biftek za večeru nakon snimanja, isplatio 139.135 dolara odštete.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)