Datum:

13.07.2011. 19:26

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 8955 pregleda

Dok je brend sa četiri prstena zauzet pravljenjem specijalnog izdanja Q7 koji će biti proizveden u brojci od 555 jedinica, poznata tjunerska kuća Kahn Design uzela je u svoje ruke njihov čuveni Q7 SUV. Podsećanja radi, ista ova ekipa stoji iza Audija TR8, TT GT Coupea i Project Kahn Audija Q5.

Sada su uzeli najveći Q u rangu i svojski ga preuredili, s tim da baš ništa ispod haube nije dirano. Promene su, dakle, uočljive u spoljašnjem i unutrašnjem dizajnu Q7, tako da sada ima izgled elegantnog osvajača puteva.

Spoljašnje vizuelne promene vidljive su u širim lukovima, prednjim krilima sa ventilacionim otvorima, zadnjim i prednjim branicima i sportskim izduvnim sistemom sa četiri cevi od nerđajućeg čelika. Paket je upotpunjen Kahn-ovim 22-inčnim crnim RSX točkovima sa crvenim ili belim šarama.

Unutrašnjost Q7 je dobila prefinjen izgled, a ova tjunerska kuća je inače poznata po tome što svoj dizajn prilagođava isticanju individualnosti. To zapravo znači da svaki kupac, ukoliko to želi, može da dobije unutrašnjost opremljenu po sopstvenim specifikacijama.


0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)