Datum:

02.02.2018. 13:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

BMW M3 F80 već počinje da pokazuje znake starenja, a sada se pojavila informacija da će njegova proizvodnja uskoro biti okončana.

BMW Blog prenosi da će predstavljanje Globalne usklađene testne procedure za laka vozila (WLTP) primorati ovog proizvođača da okonča proizvodnju aktuelne generacije M3 modela ranije nego što se to očekivalo. Nove regulacije – koje zamenjuju prethodni Novi evropski ciklus vožnje (NEDC) – zahtevaju da ovaj model bude opremljen određenim filterom, ali BMW je doneo odluku da to ne radi. Kao rezultat, u maju ove godine biće okončana proizvodnja tog modela.

Uprkos tome, proizvodnja M4 kupe i kabrioleta će se nastaviti, a oba modela će do 1. juna, što je krajnji rok, dobiti potrebne filtere.

BMW još uvek nije otkrio mnogo o narednoj generaciji M3 modela, a on je nedavno uočen tokom testiranja. Prototip nije dao nikakve informacije o proizvodnoj verziji, osim da će to vozilo imati šire prednje branike, izduvni sistem sa četiri cevi i aerodinamičnu karoseriju sa agresivnim bočnim pragovima i zadnjim spojlerom.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)