Datum:

06.12.2018. 15:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

BMW će započeti proizvodnju Vision iNext modela 2020. godine, a on će biti prvo vozilo zasnovano na novoj platformi, dizajniranoj za motore sa unutrašnjim sagorevanjem (ICE), plug-in hibride i vozila na isključivo baterijski pogon.

Zahvaljujući toj platformi, BMW ne samo da će moći da bude fleksibilniji sa novim modelima, već će moći da pravi i vozila sa različitim pogonima, na istim proizvodnim linijama.

Nova platforma naći će se u osnovi svakog budućeg modela ovog proizvođača, počev od Serije 3. Ona će, takođe, omogućiti bavarskom brendu da pravi vozila sa motorom smeštenim u zadnjem delu.

Pomenuti Vision iNext će imati zadnji električni pogon kao standard, a plug-in hibridni modeli će dobiti zadnji električni i jedan motor sa unutrašnjim sagorevanjem spreda. Tradicionalni ICE modeli imaće klasičan zadnji pogon i prednji motor.

Nova modularna platforma će biti u mogućnosti da iznese i nove samovozeće tehnologije, što znači da će i BMW moći da ima potpuno autonomna vozila u svojoj ponudi od 2021. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)