Datum:

30.12.2018. 21:18

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Način na koji “Jaguar Land Rover” grupacija odgovorila na izazove globalnog automobilskog tržišta obezbedio je rast prodaje i veliko interesovanje za “Jaguar” i “Land Rover”.

Velike investicije u razvoj novih modela, moderan dizajn, vrhunski kvalitet i vizija za budućnost, samo u ovoj godini obezbedile su nagradu svetskog automobila godine za model “Jaguar F Pace”, nagradu za najbolji dizajn u svetu za “Range Rover Velar”, a električni “Jaguar I-Pace” osvojio je nagradu za automobil godine u Nemačkoj, što je ogroman uspeh.

Zato i ne ludi da interesovanje za automobile renomiranog britanskog proizvođača “Jaguar Land Rover grupacije raste i u Srbiji”.

Pročitajte još – Jaguar otvara fabriku u Slovačkoj, vrednu 1,6 milijardi dolara

Ekskluzivni distributer ovih za Srbiju i Crnu Goru, beogradska kompanija, “British Motors” osnovana je pre nešto više od dve godine a kako ističe u svom saopštenju ,na tržištu sa razvijenom konkurencijom u premijum segmentu, pozicionirala se i postigla izvanredne rezultate, tako da danas, samo dve i po godine od osnivanja zapošljava 65 ljudi u svojim prodajno-servisnim objektima u Srbiji i Crnoj Gori.

– U protekloj godini premašili smo prodajne planove i postavili čvrste temelje za dalji razvoj poslovanja u narednoj godini. Ostvarena je prodaja od gotovo 400 vozila u ovoj kalendarskoj godini. U ukupnoj prodaji “Jaguar” modeli čine oko 20 odsto dok “Land Rover” modeli čine čak 80 odsto prodaje. Najprodavaniji model sveukupno je “Range Rover Sport”, koji je u ukupnoj prodajnoj brojki svaki četvrti prodati automobil.

U narednoj godini biće lansirana dva nova modela, i to nova generacija “Range Rover Evoque”, kao i potpuno novi “Jagura I-Pace”, prvi potpuno električni model iz JLR grupacije. Premijera ovih modela očekuje se na 54. Međunarodnom salonu automobila u Beogradu, u martu naredne godine.

Pored toga što obezbeđuje svim vlasnicima “Jaguar” i “Land Rover” vozila i budućim kupcima široku ponudu pogodnosti prilikom plaćanja, sa ciljem unapređenja finansijske ponude i omogućavanja boljih uslova za nabavku poslovnom sektoru, “British Motors” grupaciji se početkom decembra priključila i kompanija “AKS Fleet Solution”.

“AKS Fleet Solution” se bavi unapređenjem konkurentnih rešenja i usluga sa ciljem da se klijentima što više olakša proces nabavke, održavanja i menadžmenta voznog parka. Konkretno, to je usluga „full fleet“ menadžmenta i obuhvata dugoročni zakup novih putničkih i lakih komercijalnih vozila uz pružanje kompletne usluge upravljanja voznim parkom/flotom vozila u skladu sa zahtevom i potrebama klijenata.

Trenutno, kompanija upravlja flotom od preko 1.000 vozila a njen asortiman obuhvata menadžment flote vozila, kao i ugovore o održavanju i servisu vozila.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)