Datum:

01.06.2018. 21:19

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija Rimac primila je tri narudžbine za svoj supersportski električni model u istom danu kada je britanski voditelj doživeo udes u Švajcarskoj.

Pre skoro godinu dana, 10. juna 2017, Ričard Hamond imao je udes na snimanju emisije Grand Tour, kada je izgubio kontrolu nad električnim sportskim automobilom Rimac Concept One. Vozilo je izletelo sa puta, prevrnulo se i zapalilo, a Hamond se na sreću izvukao samo sa povređenom nogom.

Bio je to težak dan za popularnog britanskog voditelja, kao i za čitavu ekipu serijala Grand Tour, a ispostavilo se da je hrvatski proizvođač električnih supersportskih automobila od svega toga profitirao.

Naime, kako kaže direktor prodaje kompanije Rimac, Krešo Ćorić, udes u Švajcarskoj predstavljao je “najbolju reklamu ikada”, jer su istog dana pristigle 3 narudžbine za Concept One, automobil vredan blizu milion evra.

U razgovoru za Autocar, Ćorić je kazao da je sama nesreća zaista bila veoma ozbiljna i zastrašujuća i da su u kompaniji bili zabrinuti.

“Sve je moglo da se završi i drugačije, pa da na kraju svi budemo prinuđeni da potražimo novi posao”, priznaje šef prodaje u kompaniji Rimac.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)