Datum:

22.05.2013. 22:39

Autor:

Ina Poljak

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7786 pregleda

Zvanični uvoznik i distributer za vozila Subaru za našu zemlju, objavio je da je za prva četiri meseca 2013. godine prodaja automobila ovog japanskog proizvođača porasla za 57 odsto u odnosu na isti period 2012.

U saopštenju se kaže da je naročito uspešan bio april u kome je prodaja povećana sa 5 primeraka u aprilu 2012, na 9 prodatih automobila u aprilu 2013. godine, čemu je svakako doprineo uspešan nastup Subarua na Međunarodnom salonu automobila u Beogradu.

U Subaru Srbija očekuju da će se pozitivni efekti beogradske sajamske izložbe nastaviti i u narednom periodu, a optimizam temelje na povećanom interesovanju za novu generaciju modela Subaru Forester koji je nosilac prodaje ove automobilske marke na našem tržištu.

Pored Forestera, porastu prodaje doprineo je i krosover Subaru XV koji se u Srbiji pojavio tokom 2012. godine.

Subaru je nedavno otvorio novi prodajno-servisni centar koji se nalazi u Zemunu, čime je olakšao prodaju i održavanje potencijalnim i postojećim vlasnicima automobila ovog brenda.

U novom servisu Subaru će od 1. juna do 31. avgusta 2013. godine organizovati letnju servisnu kampanju besplatne provere opšteg stanja automobila. U servisu savetuju da bi to trebalo da učini svaki vlasnik Subarua pred letnju turističku sezonu.

Imajući u vidu nepotpunu informaciju koja je nedavno objavljenu u pojedinim medijima u vezi povlačenja određenog kontingenta novih vozila Subaru Forester zbog neadekvatne gumene patosnice, Subaru Srbija obaveštava sve svoje potencijalne kupce i vlasnike Subaru vozila da se radi isključivo o modelima proizvedenim u SAD, dok svi Subaru automobili koji se prodaju u Srbiji stižu direktno iz Japana i na njih se ovo upozorenje ne odnosi.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)