Datum:

03.09.2012. 16:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

1 komentara 7022 pregleda

Pred vama se nalaze prve slike zadnjeg i unutrašnjeg dela Volkswagevog Golfa VII koji će zvaničnu premijeru imati sutra. Slike su se pojavile na internetu zahvaljujući “Auto Zeitung” sajtu, ali se za sada ne zna njihov pravi izvor.

Kao što je očekivano, Golf će pratiti tradicionalni recept sa vizuelnim izmenama najviše vidljivim na zadnjem delu automobila. U poređenju sa njegovim prethodnikom, pretrpeće značajne izmene.

Kada je u pitanju unutrašnjost, čini se da će biti mnogo bolja, ali ne kada je reč samo o dizajnu. Umesto toga, raspored pojedinačnih elemenata unutrašnjosti kao što je centralna konzola biće drugačiji, što će izmeniti doživljaj unutrašnjosti na kakav smo navikli kada je u pitanju Golf.

Za razliku od šeste generacije, Golf VII biće zasnovan na novoj MQB platformi Volkswagen grupe, koju već koriste automobili kao što je Audi A3.

Konkretne izmene podrazumevaju težinu manju za nekih 100 kg, uprkos činjenici da će mu porasti veličina. Motorni rang takođe će “oslabiti”, pa će uključivati jedinice da povećanom efikasnošću.

Fanovi ovog hečbeka biće zadovoljni kada VW dovede svoj koncept  u GTI verziji na Salonu automobila u Parizu.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)