Datum:

24.06.2016. 19:36

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Naredna generacija Porsche Panamera modela debitovaće u Nemačkoj 28. juna, ali slike Turbo verzije “procurele” su na internet. Slike prikazuju kako će izgledati spoljašnjost, a nude i pogled u unutrašnjost. Poznato je i šta će se naći ispod haube ovog vozila, za koje Porsche obećava da će biti “najbrži luksuzni sedan na Zemlji”.

Slika motora potvrđuje da će ga pokretati 4.0-litarski turbopunjeni V8 motor. Iako ova kompanija skriva podatke o njegovom pogonu, dvostruki plenum koji vodi kad motoru daje mu agresivan izgled. Iako još uvek nije poznata snaga motora Panamera Turbo verzije, priča se da će sedan biti značajno lakši, što će inžinjerima omogućiti da sa manje konja postignu bolje performanse.

Spoljašnjost Panamere ostaće u suštini ista: napred su LED farovi opakog izgleda, kao i LED dnevna svetla u prednjoj maski. Bočne strane deluju vitko, a zadnji ima tanka svetla, kao i dvostrukve izduvne cevi i difuzor među njima.

Na slikama se može videti i instrument tabla, sa tahometrom u sredini. Tu su i LCD ekrani sa leve i desne strane, sa informacijama za vozača. Slika zadnjeg dela kabine otkriva sportska sedišta i visokotehnološki zabavni sistem.

Porsche Panamera Turbo će debitovati za manje od nedelju dana, pa će onda biti poznato i više informacija o ovom automobilu.

01

02

03

04 05

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)