Datum:

07.10.2013. 19:46

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 17444 pregleda

Cadillac Escalade (2015) još uvek nije trebalo da bude predstavljen, ali otprilike se baš to dogodilo kada je Autoblog slučajno objavio promotivni video pre za to dogovorenog roka. Klip je ubrzo povučen, ali ne pre nego što su se mogle snimiti njegove fotografije.

Kao što i sami možete videti, model će imati revolucionarni dizajn sa istaknutom rešetkom na kojoj uočavamo LED farove. SUV ima i hromatski trim, vertikalna zadnja svertla i spojler na poklopcu prtljažnika.

Video nije otkrio i unutrašnjost, ali Cadillac je već objavio sliku koja je prikazuje, pa možemo očekivati kvalitetniju kabinu sa premium kožnim presvlakana, drvenim trimom i CUE zabavnim sistemom. Tu bi trebalo da se nađe i nekoliko vrlo zgodnih opcija, a preklopivi treći red sedišta samo je jedna od njih.

Snagu će mu najverovatnije obezbeđivati 6.2-litarski EcoTec3 V8 motor koji razvija 420 KS i 610 Nm obrtnog momenta. Mogao bi biti povezan sa šestostepenim automatskim menjačem koji može, opciono, biti uparen sa pogonom na sva četiri točka.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)