Datum:

19.07.2018. 15:57

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Slike unapređenog Audi TT modela, u TTS izdanju, za 2019. godinu, „procurele” su na internet. Na njima je vidljivo da će ovo vozilo imati mnoštvo suptilnih vizuelnih modifikacija.

Objavljene na Instagram stranici tts freuende.de sajta, slike potvrđuju ono što su pre njih i špijunske, a to je da ovo vozilo u najvećoj meri izgleda kao aktuelni model.

Izmene se uočavaju napred, gde se vidi da su dizajneri bili inspirisani TT RS modelom sa vrha ranga, pa su od njega preuzeli velike vazdušne otvore i srebrne detalje. I prednja maska je izmenjena, šestougaonog oblika. 

Vozilo na slikama je u svetloj nijansi plave boje, a ima i nove točkove, kao i srebrne detalje ispod bočnih pragova i srebrne bočne retrovizore. Zadnji deo izgleda agresivnije, sa manjim vazdušnim otvorima. Neznatno su izmenjeni branik i difuzor.

Osim osveženog izgleda, unapređeni Audi TTS (2019) će zadržati 2.0-litarski četvorocilindarski motor. Audi će mu sigurno dodati snage, što znači da možemo očekivati više od aktuelnih 305 konja.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)