Datum:

20.10.2016. 19:15

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Iako Seat tek treba da potvrdi postojanje Ateca modela visokih performansi, ovaj automobil možda je uočen tokom predstavljanja unapređenog Leon modela u Barseloni.

Glasine o Ateca Cupri kruže još otkad je Seat predstavio ovaj SUV, a sada se čini da je rad na njemu završen. Mat crni primerak vozi SEAT-ov izvršni potpredsednik za istraživanje i razvoj Matijas Rejb, iako njegova kolor šema pomaže u tome da ostane neprimećen. Ali, ovoga puta ipak to nije bio slučaj.

Iako ovo nije njegova zvanična boja, Seat Ateca Cupra će imati druge agresivne vizuelne karakteristike, uključujući drugačiju karoseriju, veće točkove, niži klirens i četiri izduvne cevi (kao što se vidi na slikama sa Twittera), kako bi bila različita u odnosu na standardne varijante.

Tehničke specifikacije ovog automobila su nepoznate, ali se očekuje da će imati tjuniranu varijantu Cuprinog modela kako bi se kompenzovao višak težine. To podrazumeva turbopunjeni 2.0-litarski motor sa oko 300 konjskih snaga, što ovom SUV-u omogućava da od 0 do 100 km/h ubrzava za oko šest sekundi. Više informacija o ovom automobilu biće dostupno uoči njegove zvanične premijere u toku iduće godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)