Datum:

06.03.2015. 10:09

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 2515 pregleda

Unapređen dizajn, napredne aktivne tehnologije bezbednosti ADAS, novi sistem za informacije i zabavu Honda Connect, koji je kompatibilan sa android platformom.

PRVI od serije novih modela koje je “Honda” pripremila za ovu godinu, stigao je i na tržište Srbije i odmah se ovenčao lakskavom titulom.

“Honda sivik tajp sport” je u tradicionalnom izboru “Metromarketa” proglašena za “Net-auto” godine u Srbiji.

Ovaj model je izdvojen kao zaseban “brend” u okviru modela “sivik” i razlikuje se po brojnim spoljnim i unutrašnjim karakteristikama. Unapređen dizajn, napredne aktivne tehnologije bezbednosti ADAS, novi sistem za informacije i zabavu Honda Connect, koji je kompatibilan sa android platformom, samo su neke od odlika koje su “sivik tajp sport” modelu pomogle da osvoji najviše glasova posetilaca specijalizovanih automobilskih portala koji su, po sopstvenim kriterijumima, glasali po principu jedna imejl adresa – jedan glas.

– “Sivik tajp sport” je model sa najviše “Hondinih” “gena”. Inspirisan je “tajp arom” i garantuje sportsko iskustvo u vožnji dok sa druge strane nudi brojna rešenja za porodične ljude počev od najvećeg prtljažnika u klasi do jedinstvenih magičnih sedišta – rekla je prilikom uručenja nagrade u beogradskom elitnom hotelu “Kraun plaza” direktorka “Honde” Aleksandra Đurđević .

“Sivik tajp sport” dolazi sa najsavremenijim 1.6 dizel agregatom Honda Earth Dreams tehnologije, koji ima najbolji odnos performansi i ekonomičnosti uz obrtni moment 300 nm i 3,6-litarskom potrošnjom na otvorenom putu kao i dobro proverenim 1.8 benzinski agregatom.

IMG_8673

Napredni paket sistema pomoći pri vožnji ADAS koristi inteligentne sisteme: za prepoznavanje saobraćajnih znakova, za nadgledanje kolovozne trake puta, za nadgledanje unakrsnog saobraćaja, nadgledanje mrtvog ugla, kontrolu dugih svetala, preventivno upozorenje pre potencijalnog sudara i sistem za kočenje pri malim brzinama.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)