Datum:

09.07.2014. 11:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 2530 pregleda

„Iveko“, svetski lider u dizajniranju, proizvodnji i prodaji široke palete lakih, srednjih i teških komercijalnih vozila kao i vozila za specifičnu namenu, održao je nedavno na Nacionalnoj vozačkoj akademiji „Navak“, u Subotištu, prezentaciju svog novog „Dejli“ vozila. Naravno, specijalizovanim novinarima je obezbeđena i prilika da testiraju novo vozilo.

– Pravo je zadovoljstvo predstaviti ovakvo vozilo koje po svojim karakteristikama predstavlja najbolji „dejli“ do sada – istakao je generalni direktor Balkanskog sektora Miloš Lalović koji je i poželeo dobrodošlicu mnogobrojnim novinarima, TV ekipama i ostalim gostima.

Veoma zapaženu prezentaciju novih modela je održao Ivan Blažek, produkt menadžer za Balkansku regiju i Bugarsku, a na brojna pitanja novinara odgovarali su i Karlo Pođi, produkt menadžer iz „Prodaje i marketinga Centralne Evrope“, Federiko Tarikone, zadužen za pitanja prodaje, marketinga i finansiranja Evrope i Azije…

– Treća generacija „Iveco Daily“ vozila impresionira konkretnim i profesionalnim rešenjima i zadovoljava potrebe najzahtevnijih kupaca. To su „dva vozila“ u jednom i ona čine najbolji „Daily“ ikada – rekao je Karlo Pođi, produkt menadžer Iveka za centralnu Evropu.

Predstavljeni su restilizovan „dejli“ u verziji šasije sa kabinom koji je očuvao svoju klasičnu strukturu šasije (profil merdevina) koja osigurava čvrstinu, svestranost, fleksibilnost i trajnost tokom vremena i potpuno novi „dejli furgon“, koji pruža maksimalnu pouzdanost, efikasnost i raznovrsnost.

Smanjena potrošnja

Novi model nudi i značajno smanjenje potrošnje goriva u poređenu sa prethodnim modelom, kao i značajno umanjenje troškova održavanja vozila, a zajedno sa najboljim performansama nudi širok spektar motora, transmisija i osovina.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)