Datum:

17.08.2011. 19:37

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 7542 pregleda

U Kanadi, tačnije u Ontariju, nalazi se napušteni salon i zastupništvo BMW-a iz 1988. godine koji sve ove godine stoje “netaknuti”. Od poda do plafona sve je onako kako je bilo osamdesetih godina prošlog veka.

Ovaj salon pune 23 godine stoji netaknut, a sve u njemu kao da je zaustavljeno u vremenu; od salonskih vozila, enterijera i servisa. Prostor se inače čisti i održava.

Salon je uređen u stilu osamdesetih godina prošlog veka. Međutim, ono što najviše privlači pažnju su dva modela BMW-a, koji sve te godine stoje “nataknuti” i uglancani. Reč je o modelu 635csi bele boje i modelu serije 5 E28.Zna se da je ovaj salon 1988. godine zatvoren, jer je vlasnik izgubio licencu. Nakon toga, otvorio je novi salon u Torontu, a ovaj nikada nije prodao, zatvorio ili preselio. Komšije pričaju da u servis često dolazi čovek u crnom BMW-u, ali nije poznato da li je reč o vlasniku.

Međutim, ubrzo nakon što je svet obišla priča o “ukletom” zastupništvu BMW-a u Kanadi, saznaje se da iza svega toga stoji čovek u svojim ranim šezdesetim, koji vozi svetlo plavi 733i.On je izjavio da “morate biti ludi kao on, da biste uživali u posedovanju ovakvog mesta”. Zatim je dodao da ga glasnine ne zanimaju.

A ljudi pričaju da je ovo zastupništvo zatvoreno 1988. godine i da vlasnik sve ove godine održava taj prostor jer se nada da će jednog dana ponovo pokrenuti posao.”Međutim, u ovom momentu, zgrada je zanimljivija kao istorijski spomenik BMW-a, nego kao prodajno mesto”, mišljenje je automobilskih novinara.

Tu misterijama nije kraj, jer pored salona, postoji i podzemni nivo u koji se ulazi iz dvorišta.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)