Datum:

30.12.2011. 16:53

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 8221 pregleda

Most na Adi biće svečano otvoren u novogodišnjoj noći, a prva vozila moći će da pređu preko nove saobraćajnice 1. januara u 00.30 h, iz smera Novog Beograda ka Čukarici, odnosno u 2 sata ujutru sa čukaričke strane na novobeogradsku.

Most na Adi biće svečano otvoren u novogodišnjoj noći puštanjem u rad dekorativnog osvetljenja i uz vatromet, a već pola sata posle ponoći preko mosta moći će da pređu pešaci i vozila, najavljeno je iz Uprave grada.

Deo mosta, u smeru od čukaričke ka novobeogradskoj obali, biće otvoren za pešake u periodu od pola sata posle ponoći, pa do dva sata ujutru.

Od 2 sata ujutru u ovom smeru moći će da saobraćaju i motorna vozila.

Druga strana mosta, u smeru od Novog Beograda ka Čukarici, biće otvorena za automobile već od 00.30 h.

Za ulazak pešaka na most na čukaričkoj strani koristiće se rampa iz smera Beogradskog sajma, a sa novobeogradske strane pešaci će koristiti rampu iz Jurija Gagarina, na strani Otvorenog tržnog centra, dok će ostale rampe biti zatvorene za pešake.

Svi koji budu želeli da posete most u novogodišnjoj noći moći će besplatno da parkiraju automobile u blizini mosta – na prostoru parkinga Otvorenog tržnog centra u Novom Beogradu, kao i u okviru Beogradskog sajma, navedeno je u saopštenju Uprave grada.

U jutarnjim satima 1. januara preko mosta će krenuti i vozila javnog prevoza i to autobusi na liniji 94 i minibusevi sa nove linije 85.
Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)