Datum:

13.06.2016. 19:49

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Renault je osvežio svoj Clio subkompakt za novu modelsku godinu, što je ovom modelu donelo mnoštvo poboljšanja.

Trenutna, četvrta generacija Clio modela predstavljena je 2012. godine, a sada je prvi put da francuski brend na njega primenjuje svoju novu dizajnersku filozofju. Tako novi-stari Clio sada dobija osveženu prednju masku sa neznatno redizajniranom rešetkom i novim farovima sa LED tehnologijom. Neke varijante će dobiti i LED Pure Vision farove. Clio za 2017. modelsku godinu dobija i nove farove, kao i nekoliko opcija točkova i njihovog dizajna.

Kada je reč o tehničkoj strani, Clio je dobio 1.5-litarski dizel motor iz dCi porodice koji proizvodi 110 KS i uparen je sa šestostepenim ručnim menjačem. Clio TCe 120 verzija sada je dostupna sa šestostepenim ručnim menjačem.

Kupci će moći da se odluče i za novi R&Go zabavno-informativni sistem koji spaja već dostupne Media Nav Evolution i Renault R-Link Evolution sisteme. Na spisku dostupnih opcija nalazi se i Bose audio sistem.

Porudžbine za osveženi Clio počeće da se primaju na leto, a Initiale Paris verzija biće dostupna od samog početka njegove prodaje. Ona uključuje ekskluzivni Givré Grey premaz spoljašnjosti, upravljač i menjač obložen specijalnom Nappa kožom, posebne panele vrata i trim na instrument tabli, kao i sklopiva sedišta u crnoj ili crno-beloj boji.

1

2

3

4

6

7

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)