Datum:

29.07.2017. 20:17

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

1 komentara pregleda

Rolls-Royce kaže da će nova aluminijumska platforma koja je u osnovi Phantoma za 2018. godinu obezbediti brojne mogućnosti prilagođavanja koja sa odlazećim modelom nisu moguća.

Na predstavljanju novog modela u UK, dizajner Rolls-Roycea Aleks Ines kaže da je novi Phantom napravljen imajući u vidu nekoliko varijanti modela koje su kupci najčešće birali, sugerišući da će još verzija biti napravljeno.

„Sa novim Phantomom VIII imamo veće platno, sa više slobode i fleksibilnosti nego sa ijednim Rolls-Royce vozilom ikada,” kaže on.

Tajna mogućnosti prilagođavanja novog Phantoma je u aluminijumskoj arhitekturi koja se po potrebi može menjati. Na primer, priča se da će mnogi njeni delovi biti pomerljivi, što znači da će čak i delovi poput vetrobrana moći da se pomeraju. Takođe, dužina ove platforme će biti fleksibilna.

Ines je otkrio da su inženjeri Rolls-Roycea sarađivali sa dizajnerima i kupcima iz Bespoke odeljenja ove kompanije, kako bi bili sigurni da će ono što nudi Phantom biti potpuno jedinstveno.

1 komentar

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)