Datum:

05.09.2011. 16:04

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 12069 pregleda

Novi Defender konačno je pred nama. U nastavku možete videti njegove zvanične slike. Reč je, zapravo, o  DC 100 konceptu koji će  biti prikazan na Salonu automobila u Frankfurtu. Na tržištu će se naći 2015. godine, a zvaničnih detalja o njemu još uvek nema.

Geri MekGavern, vođa Land Roverovog dizajnerskog tima, najavio je da će novi Defender biti spoj funksionalnog i svrhovitog dizajna koji slavi praktičnost originalnog modela. Njegov dizajn prevashodno karakterišu off-road detalji, tako da na futuristički način čuva duh svih svojih prethodnika.

Novi Defender zasnovan je na unapređenoj verziji platforme iz Discoveryja 4. Opremljen je ”Terrain Response” sistemom, kao i naprednog kontrolom vuče. Snagu će dobijati od ranga novih benzinskih četvorocilindraša i dizelaša, razvijanih pod okriljem Land Rovera.

O unutrašnjosti nema još nikakvih informacija, ali su satelitska navigacija i komunikacioni sistemi nešto što kupci svakako mogu da očekuju.

”Ovo nije koncept koji je spreman za proizvodnju, ali jeste početak dizajnerskog puta u trajanju od četiri godine koji će rezultirati Defenderom za 21. vek”, kaže MekGovern.

 

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)