Datum:

01.11.2017. 22:24

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Dugo najavljivana nova generacija Wranglera je zvanično predstavljena na internetu, dok će javno predstavljanje biti održano na Sajmu automobila u Los Anđelesu.

Iako su za sada dostupne samo tri zvanične fotografije nove generacije modela Jeep Wrangler, i samo neki od detalja, možemo da kažemo da je nova generacija upravo ono što smo očekivali. Verovatno će se do Sajma automobila u Los Anđelesu, odnosno do zvaničnog javnog predstavljanja ovog modela pojaviti još fotografija i detalja o njemu.

Iz Jeepa je potvrđeno da će se za ovaj model u ponudi naći različite kombinacije vrata, krova pa čak i vetrobrana. Na fotografijama se vidi da će se i nova generacija Wranglera prodavati u opcijama sa tri ili pet vrata, sa tvrdim ili mekim krovom i sa dizajnom koji je, iako je napredovao, i dalje ostaje prepoznatljiv. Navodno se u procesu izrade nalazi i pikap verzija, ali se ona neće pojaviti bar još nekoliko godina.

Ispod haube će se naći napredni ekonomični agregati sa unutrašnjim sagorevanjem, ali to je sve što je za sada poznato, odnosno, nema nikakvih detalja o njima. Prema glasinama, postoji mogućnost da će se u ovom modelu naći četvorocilindrični agregat sa turbo punjačima, turbo dizel, hibridni pogon ili možda čak i ažurirana verzija V6 zapremine 3,6 litara kakav se nalazi u trenutnoj generaciji, povezan sa osmostepenom automatskom transmisijom. Podrazumeva se da će novi Wrangler imati najnoviju, najnapredniju verziju Jeep-ovog pogona na svim točkovima.

S obzirom da je reč o Wrangleru, kupcima će biti dostupno mnoštvo kombinacija i čak preko 200 dodatnih komponenti, delova i sistema kao što su: pragovi, dodatna svetla, rollbar i slično…

U svakom slučaju, sve će biti potpuno poznato 29. novembra, kada Jeep predstavi svoj novi automobil na Sajmu automobila u Los Anđelesu.

Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)