Datum:

03.10.2018. 15:35

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U živopisnom, stenovitom ambijentu Topčidera kompanija Porše SCG je predstavila novu uzdanicu svog brenda Folksvagen – moćni terenac “tuareg”.

Ekspresivni dizajn enterijera, izuzetna funkcionalnost i atraktivna spoljašnost samo su neki od aduta zvezde ove sjajno osmišljene večeri. Sa inovativnim sistemima asistencija novi tuareg postavlja i sasvim novi standard u vožnji.

Posetioci ovog događaja prisustvovali su impresivnoj audio-vizuelnoj projekciji gde su se čak i brda obrušavala, a koja ih je sprovela kroz epohe i razvoj najsavremenije tehnologije od pećinskih crteža, preko prvog točka, do digitalnih inovacija iz Folksvagena. Nakon projekcije, usledilo je iznenađenje ̶ otkrivanje treće generacije Touarega uz impozantne specijalne efekte.

– SUV segment, kome Tuareg pripada, najbrže je rastući segment na globalnom tržištu automobila za koji se smatra da će do 2023. godine dostići duplo veći volumen prodaje na većini tržišta na svetu. Folksvagen je tu tendenciju prepoznao i još jednom dokazao da je sa pravom stigao na vrh premijum klase SUV segmenta vozilom bez premca – rekao je generalni direktor kompanije Porše Srbija i Crna Gora, Miloš Vujanović.

Tuareg je namenjen i vožnji u urbanim sredinama, snabdeven je brojnim sistemima asistencije vozaču paće i sam videti pešaka i zakočiti…

– U ovo vozilo su inženjeri iz Volfsburga implementirali i sproveli sve što znaju, sve što vole i čemu teže. Uspeli su da na revolucionaran način spoje nove i unapređene sisteme asistencija u vožnji, infotainment buduće generacije i vanvremenski snažan i dominantan dizajn. Zato je Novi Tuareg mnogo više nego bilo koji model Folksvagena do sada – kaže direktor marke Folksvagen, Milan Lazić.

Specijalni gosti na promociji su bili partneri iz Atletskog saveza Srbije, kao i predsednici svetske atletske asocijacije gospodin Sebastijan Kou, evropske Hansen i balkanske Karamarinov.

Na kraju večeri, usledio je spektakularan nastup Vasila Hadžimanova.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)