Datum:

16.04.2016. 23:11

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera.

Kompanija “Star import”, generalni distributer za “Mercedes-Benc” vozila u Srbiji, Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini, promovisala je početkom aprila potpuno novu “Mercedes-Benc E-klasu”.

U kristalnoj dvorani hotela “Hajat” u Beogradu kroz interaktivnu je prezentaciju predstavljena deseta generacija E-klase. generalni direktor “Star import” kompanije u Srbiji, Rolf-Jirgen Zojerle, posebno je istakao da 2016. godina ima izuzetan značaj za “Mercedes-Benc”:

– Ove godine slavimo 20 godina uspešnog poslovanja u Srbiji. Nova E-klasa sa inovativnim sistemima za asistenciju prevazilazi i S-klasu. Siguran sam da će kupci nove E-klase uživati u višem nivou udobnosti i luksuza.

Prezentaciji su prisustvovale brojne ugledne zvanice iz poslovnog sveta, javnog života i sveta umetnosti. Kako i zaslužuje, nova E-klasa je predstavljena umetničkim performansom koji je očarao sve prisutne. Inovacije ovog savršenog modela odslikane su kroz koncept vešto osmišljenih dinamičkih prikaza. Iako je sve vreme stajala u mestu, E-klasa je pred očima gostiju “proputovala” kroz gradove i bez daha ostavila sve posetioce posebno kada je vizuelno nestajala sa scene i menjala boje.

a Mercedes1

“Mercedes-Benc” pravi veliki korak u budućnost uz novu E-klasu. Limuzina biznis klase desete generacije ističe se svojim stilom u vidu upečatljivog, progresivnog dizajna i kvalitetnog, ekskluzivnog enterijera. Nova E-klasa takođe predstavlja svetsku premijeru mnogobrojnih tehnoloških inovacija. One omogućavaju, između ostalog, novi nivo udobne i bezbedne vožnje, kao i nove mogućnosti pomoći vozaču. Vozilo je opremljeno kontrolnim, informativnim i zabavnim sistemima koji pružaju vrhunsko iskustvo. Za primer je i potpuno novi dizel-motor, razvijen kako bi postigao nove standarde efikasnosti u ovoj oblasti, zajedno sa lakom konstrukcijom i optimalnim aerodinamičkim specifikacijama.

Sklop svih inovacija, uključujući Active Lane-change Assistant koji omogućava vozaču da sa lakoćom skrene u željenu traku, čini E-klasu najinteligentnijom limuzinom biznis klase.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)