Datum:

19.12.2011. 10:16

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , , ,

Statistika:

0 komentara 4878 pregleda

Četriri godine i 2.600 Roadstera kasnije, Tesla ostavlja svoje prvo proizvodno vozilo u  amanet prošlosti i to do kraja ove godine. A kako se drugačije slave ovakve i slične prigode ako ne specijalnim izdanjem? Baš tako – pred vama je ne samo jedan od poslednji pet Roadstera iz Final Edition serije – već i poslednji koji će biti proizveden.

Sporting Atomic Red farba, dve tamno srebrne trake na haubi i zadnji preklop, skupa sa aluminijumskim točkovima, odlikuju četvrti od ukupno pet Final Editions (finalnih izdanja) modela namenjenih severnoameričkom tržištu, ali je u poslednjem trentuku otkazan njegov uvoz u Kanadu, zbog čega će biti u prodaji isključivo u SAD.

Tesla kaže da će svaki prodajni region – Severna Amerika, Evropa i Azija – dobiti po svojih pet Roadstera identičnih ovome na donjim slikama. Još uvek nema informacija o tome da li su i performanse pretrpele neke izmene, a sa samo 15 vozila na čitavoj planeti, u ne tako dalekoj budućnosti ovo vozilo imaće istorijski značaj i ostvarivati lepe zarade na aukcijama egzotičnih i retkih automobila.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)