Datum:

13.03.2013. 19:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3726 pregleda

U bavarskoj prestonici, u Olimpijskom parku, nalazi se središte jednog od najpoznatijih automobilskih proizvođača na svetu. Da bi vas ovo zdanje fasciniralo, uopšte nije neophodno da budete automobilski fanatik. Ako to jeste, onda je vaše uzbuđenje još veće.

Kompleks se sastoji iz muzeja, proizvodnih pogona i izložbenog prostora. Ekipa “Totalcar”-a prošle nedelje posetila je izložbeno-prodajni prostor Welt. Njegova neobična spoljašnjost i atraktivna i luksuzna unutrašnjost pravi su reprezenti ovog brenda.

Gradnja Welta, dela arhitektonske kompanije “Coop Himmelblau”, započeta je 2003. godine, a završena četiri godine kasnije. Iako sama za sebe predstavlja svojevrsno arhitektonsko remek-delo, tek njena unutrašnjost je ono što dodatno fascinira. Ovo je mesto gde možete videti sve aktuelne modele bavarskog giganta.

Ali, to nije sve. Ovde se nalaze i razni proizvodn BMW-ovih partnera i podbrendova, a u okviru Welta nalazi se i prostor za organizovanje različitih medijskih događaja, a najčešće je reč o predstavljanju novih automobila za izabrane zvanice. Kada vas obilazak i izloženost tolikoj količini lepote, luksuza i tehnološke inovacije izmore, u okviru kompleksa nalazi se restoran gde se možete okrepiti.

Slika, ipak, govori hiljadu reči. Kakvi su nam utisci, shvatićete i sami na osnovu fotografija u nastavku.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)