Datum:

26.11.2010. 12:58

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 6592 pregleda

Porsche i Bentey su povezani zajedničkom saradnjom sa Volkswagen grupom, a nove glasine razvijaju se u pravcu bliske saradnje ova dva giganta. Ekipa iz britanskog Autocar-a je imala priliku da razgovara sa Porsche-ovim izvršnim direktorom Matthias-om Müller-om, koji tvrdi da bi njegovoj kompaniji saradnja sa Bentley-em mogla pomoći u proboju novih Panamera varijanti. Müller izjavljuje: ”Mislim da moramo da diskutujemo sa Bentley-em o tome da li možemo udružiti zajedničke performanse, zajedničke inžinjere. To bi trebalo biti moguće.”

On je takođe mišljenja da su sportski automobili sa četvoro vrata jednostavno dosadni. Panamera bi trebala da bude unapređena u nekoliko iteracija, a Müller koristi termine poput ”kombi” i ”duži”. Za one odane Porsche-u ovo bi trebala biti prilično iznenađujuća vest.

Dakle, čemu bi britansko-nemačka ekipa mogla da udahne život? Porsche-u 928. Identična govorkanja i spekulacije postoje već godinama, pa će možda ova saradnja među brendovima jednostavno ispunuti želje i očekivanja mnogih.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)