Datum:

07.06.2015. 23:29

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara 3070 pregleda

Prema informacijama koje su se pojavile na webu, Porsche trenutno razvija „čsitu“ varijantu Porsche 911 modela koja je poznata kao GT. Ovaj model će biti značajano drugačiji u odnosu na GT3 GT 3 RS duo.

Nova verzija će biti dizajnirana da maksimizuje osećaj, odzivnost i interakciju sa vozačem. Izveštaji ukazuju da će ovaj model usvojiti manuelnu transmisiju i da će koristiti užu i manje aerodinamičku karoseriju od one koja je viđena na osnovinim 911 verzijama. Pored toga ovaj model će biti smešten na tanjim pneumaticima obezbeđujući manju vučnu silu dok će šasija biti prilagođena da ponudi odgovarajući balans mase.

Ovaj model bi trebalo da se pojavi negde tokom sledeće godine prti čemu se očekuje da će koristiti prilagođenu verziju atmosferskog šestocilindarskog 3.8L boxer motora uprkos tome što Porsche planira turbopunjenu verziju 911 facelift modela kasnije ove godine. Naziv vozila u ovom momentu nije poznat, ali ono što je očigledno je da će ovaj model biti namenjen onima kojima je na prvom mestu zadovoljstvo vožnje a ne toliko maksimalna brzina na stazi.

Izvor: Moto

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)