Datum:

17.08.2017. 21:38

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kako je prva verzija modela Macan predstavljena pre oko četiri godine, ne predstavlja iznenađenje to što Porsche trenutno radi kompletiranju neznatno drugačije verzije ovog sportskog krosovera. Ljudi iz Štutgarta su testirali Turbo verziju, sudeći po uglovima na ovom modelu, ali to se nikada ne može tvrditi sa sigurnošču kada je reč prototip automobilima.

Kako ima samo suptilnu kamuflažu, može se zaključiti da će promene na karoseriji biti male. Jedino su farovi i zadnja svetla delimično prekrivena. Otvori za vazduh koji se nalaze oko maske su drugačiji u odnosu na trenutni model. Najveća promena može biti na zadnjem delu automobila kod svetala. Ona će verovatno biti ista kao i na Panamera modelu.

Što se enterijera tiče, tu nema ničeg novog. Naime, centralna konzola oko ručice menjača i dalje ima pregršt dugmića, pa će vozačima biti potrebno određeno vreme da ukapiraju gde se šta nalazi.

Što se motora tiče, inženjeri su uspeli da izvuku još po koju konjsku snagu iz trenutnih verzija, ali nažalost, ovaj terenac neće dobiti GT oznaku. Osvežena verzija bi trebala da bude predstavljena na sajmu automobila u Frankfurtu.

Foto: Automedia, Izvor: Vrele gume

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)