Datum:

15.06.2014. 14:32

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 4365 pregleda

Nove glasine kruže oko planirane “kupe” verzije Porsche Cayenne modela.

Pre nešto više od mesec dana, Porsche je najavio predstavljanje nove verzije Cayenne-a koji će biti nalik kupeu 2018. godine, zasnovane na trećoj generaciji ovog automobila. Međutim, čini se da ipak nećemo morati toliko da čekamo, s obzirom na to da će se ovaj model rasprodati već početkom iduće godine, nedugo nakon predstavljanja unapređene verzije druge generacije.

Iako se u izveštajima koji se bave ovim pitanjem može čuti korišćenje reči “kupe”, ne možemo očekivati da će on to zaista biti, s obzirom na to da će imati isti stil karoserije kao BMW X6 i najavljeni Mercedes-Benz ML Coupe. Drugim rečima, očekuje se strmija linija krova pozadi, koja neće biti najsrećnije rešenje kada je u pitanju prostor u zadnjem delu kabine i prtljažni prostor.

Osim drugačije karoserije, novi derivat Porsche Cayenne modela dobiće izmenjeno vešanje i upravljanje koje će obezbediti oštriji odziv. Veruje se da će imati veće odstojanje između točkova obe osovine, kako bi pozicija vozača u većoj meri bila u sportskom duhu.

Standardni unapređeni Cayenne biće predstavljen u narednih nekoliko meseci – najverovatnije u oktobru, na Salonu automobila u Parizu. U prodaju ulazi krajem godine, a ako je verovati glasnimama, “kupe” verzija će biti predstavljena u prvoj polovini 2015. godine.

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)