Datum:

21.10.2014. 16:21

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5071 pregleda

Od 14. oktobra 2014. godine registrovani učesnici programa za potrošače OMV SAVE&DRIVE, ostvaruju popust prilikom kupovine goriva bilo kog dana u sedmici, na svim benzinskim stanicama OMV Srbija.

Potrošači koji su se prijavili u OMV Save&Drive program mogu da ostvare olakšice sa popustima koji se kreću od 2 RSD do RSD 5 pri kupovini goriva na OMV benzinskim stanicama, u zavisnosti od vrste goriva koje se kupuje i lokacije benzinske stanice.

Ponuda je dostupna i novim i postojećim učesnicima OMV SAVE&DRIVE programa.

Za učešće u Save&Drive programu potrošači treba da kupe ukupno 40 litara bilo koju vrstu goriva. Za kupljenih 10 litara goriva potrošač dobija po jedan pečat u svojoj OMV SAVE&DRIVE bonus kartici i kada sakupe četiri pečata, što znači da su kupili ukupno 40 litara goriva OMV SAVE&DRIVE bonus kartica je kompletirana, i tada će im biti ponuđeno da popune Formular za učešće u ovom programu.

Popunjeni formular se može predati zaposlenom na bilo kojoj OMV stanici, a OMV SAVE&DRIVE kartica će biti aktivirana u narednih sedam radnih dana i može da se koristi prilikom svake naredne kupovine goriva.

Izvor: Action Global Communications

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)