Datum:

16.06.2017. 22:41

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nastavlja se obračun nemačkih premium igrača s Teslom. Tako je nakon BMW-a otrovnu strelicu Tesli poslao i Audi. 

BMW je pucao na Teslu Model 3, dok Audi svojim modelom direktno cilja na nedavnu vest o novom modelu iz Tesle, Modelu Y. Audi City Berlin je tako odlučio vizuru svog salona u Berlinu obogatiti reklamnim panoom na kojem uz e-tron stoji poruka: Audi Musk have. 

Jedini problem mogla bi biti činjenica da Audi e-tron Sportback postoji kao koncept, a vrlo je teško da ćemo ga na putu videti pre 2019. godine. Plašenje oružjem koje u funkciji neće biti još dve godine, moglo bi se Audiju i te kako odbiti o glavu. 

Der rein elektrisch angetriebene Audi e-tron Sportback concept: ein absolutes Musk-Have! Registriert euch jetzt und verpasst keine e-tron-News: www.audi.de/fb_e-tron_sportback_concept_registrierung

تم نشره بواسطة ‏‎Audi Deutschland‎‏ في 12 يونيو، 2017

Jedino opravdanje može biti činjenica da je Elon Musk svojevremeno vozio Q7, pa se ovim želi reći kako bi mogao opet doći u Audijev salon po svoj novi auto. 

E-tron Sportback će imati baterije kapaciteta 95 kWh, elektromotornu snagu od 320 kW i autonomiju od bar 500 km. Kod Audija pogon čini jedan elektromotor na prednjoj i dva na zadnjoj osovini, a uz quattro pogon osiguravaju silovito ubrzanje – kazaljka će pokazati 100 km/h nakon 4.5 sekundi. Nimalo čudno, s obzirom na to da u kratkotrajnom boost modu daje i više od 500 KS.

Izvor: Index

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)