Datum:

20.11.2017. 10:40

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Nedelju dana uoči svetske premijere novog Mercedesa CLS, nemački proizvođač objavio je prvu fotografiju unutrašnjosti ovog automobila.

Treća generacija Mercedesove kupe-limuzine biće zvanično prestavljena na predstojećem auto-salonu u Los Anđelesu, 27. novembra, a posle prve “tizer” fotografije na kojoj su prikazana prednja LED dnevna svetla, u prilici smo da vidimo detalj kokpita novog CLS-a.

Na komandnoj tabli dominira veliki, 12,3 inčni “touchscreen” multimedijalnog sistema, ispod koga su smeštena 4 ventilaciona otvora kružnog oblika, tipična za najnoviju generaciju Mercedesovih modela.

Na fotografiji je primetno i ambijentalno crveno osvetljenje kabine, a oko otvora za ventilaciju može se zapaziti materijal od ugljeničnih vlakana.

Interesantno je da Mercedes na svojoj Fejsbuk stranici novu generaciju CLS-a vodi pod nazivom CLS Coupe, čime nagoveštava moguću promenu u oznaci ovog modela.

Jedan od razloga za dodatak “Coupe” verovatno se krije u nameri proizvođača da CLS distancira od najavljenog modela Mercedes-AMG Sports Sedan.

Podsećamo, polovinom oktobra pojavile su se “špijunske” fotografije na kojima se vidi novi CLS gotovo u potpunosti bez “kamuflaže” koja je uobičajeno sredstvo auto-kompanija za skrivanje dizajna spoljašnjosti novih modela od radoznalih pogleda.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)