Datum:

14.01.2018. 23:50

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

,

Statistika:

0 komentara pregleda

Kompanija “Fijat-Krajsler automobili” predstavila je dizajn restilizovanog modela “grand čiroki” koji će premijerno biti predstavljen na Salonu automobila u Detroitu, krajem januara ove godine.

Promenjeni su prednji farovi i branik, a slične izmene je pretrepeo i zadnji deo vozila.

Nažalost, kako je već uobičajeno kada se na tržište uvode novi modeli, ni “Džip” nije hteo da iznese više detalja, pogotovo tehničkih, o svojoj “perjanici”.

Pre četiri godine kada je ovaj model predstavljen, mnogi su bili iznenađeni jer je “Džip” rešio da umesto tradicionalnog “četvrtastog” oblika i “velikom poglavici” podari modernije, aerodinamičnije linije. Taj pravac je nastavljen i sa ovim modelom.

U poslednje tri godine, prosečno je, samo na tržištu SAD, prodavano 200.000 “čirokija”, što je značilo da je prodaja ovog velikog terenca udvostručena i da je ovaj model jedan od uspešnijih u istoriji “Džipa”.

Iako nisu predstavljeni tehnički podaci, očekuje se da će motori pod haubom i dalje biti manje–više isti, ali vrlo verovatno sa poboljšanjima u ekonomičnosti i ekologiji. Naravno, ne na uštrb performansi i terenskih sposobnosti “čirokija”.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)