Datum:

09.07.2020. 9:03

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

U velikoj konkurenciji, gde se “meri” svaki osmeh i kupca i prodavca, gde lepa reč nema cenu, veliko priznanje dobila je srpska kompanija – “Tojota Tago kar” iz Novog Sada.

Saša i Sanja Blečić (vlasnik i direktor kompanije iz Novog Sada)

Kažu da je tajna pouzdanosti vozila u kontroli kvaliteta i ispunjavanju zadatihstandarda u proizvodnji. U “Tojoti”, koja je u samom vrhu pouzdanosti vozila posebnu pažnju, pored rigoroznih kontrola kvaliteta posvećuju i odnosom prodavaca prema kupcima. I to ne samo dok kupac ne odveze vozilo iz salona već i tokom servisiranja vozila, ali pružanja i svih drugih usluga.

Japanci imaju reč “ičiban” koja znači „broj jedan“. I baš to ime je “Tojota” izbrala za nagradu isključivo “Tojotinim” partnerima u Evropi koji se ističu po kvalitetu usluge.

U konkurenciji za ovu laskavu titulu je čak 2.500 dilera, prodajnih salona, partnera “Tojote” iz cele Evrope. I u takvoj konkurenciji, gde se “meri” svaki osmeh i kupca i prodavca, gde lepa reč nema cenu, veliko priznanje dobila je srpska kompanija – “Tojota Tagokar” iz Novog Sada!

Zbog pandemije koronavirusa, svečanost dodele nagrada odvijala se virtuelno, pri čemu su se najbolji “Tojotini” partneri digitalno povezali sa sedištem “Tojota motor Evropa” u Briselu.

– Iako je današnja svečanost bila virtuelna, naša glavna zamisao ostaje nepromenjena: tu smo kako bi odali priznanje vašim dostignućima kao pobednicima “Tojotine” nagrade “Ičiban” za 2020. godinu – istakao je Mat Harison, izvršni potpredsednik“Tojota motor Evrope”.

Čestitke našem ponosu iz Novog Sada pljuštale su sa svih strana!

– Gradimo, oko ljudi i za ljude, vrednosti za naše stranke koje traju celi život. Ljudski faktor u načinu na koji se “Tojotini” partneri odnose prema strankama nije moguće preslikati i drugi ga ne mogu kopirati i zato on donosi našim strankama nezaboravna iskustva – naglasio je Didier Gambart, potpredsednik za prodaju, marketing i iskustvo stranaka “Tojote”

Tokom svečanosti pobednicima je omogućen ekskluzivan i povlašćen uvid u aktivnosti Odeljenja za istraživanje i razvoj “Tojote”, kao i objašnjenje trendova tehnologije u budućnosti.

– Mi u Odeljenju za istraživanje i razvoj dajemo sve od sebe kako bi isporučili vrhunske proizvode. Međutim, na kraju krajeva, vi, naši partneri, donosite direktnu vrednost našim strankama kroz izuzetno iskustvo usluge – pridružio se čestitkama Gerald Kilman, potpredsednik za istraživanje i razvoj “Tojote”.

U novosadskoj kompanije svi su sa iščekivanjem čekali odluku i silno su se obradovali priznanju!

– “Ičiban” je najvažnija je evropska nagrada “Tojote” za zadovoljstvo klijenata i izuzetne rezultate poslovanja. Za nas je velika čast da smo se, u konkurenciji od preko 2.500 evropskih dilera ovu nagradu osvajili verovali ili ne, po osmi put u našem višedecenijskom poslovanju – iznenadila nas je ovim podatkom Sanja Blečkić direktor kompanije “Tagokar” – Biti sinonim za broj jedan i nositi titulu “Ičiban” zaista je stvar prestiža, ali i jedna velika obaveza.

Zatvarajući svečanost dodele nagrada, Dr Johan van Zil, predsednik i izvršni direktor Tojota motor Evropa, odao je priznanje izvanrednim dostignućima, naglašavajući važnost slušanja komentara stranaka u pružanju usluga svakoj stranci.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)