Datum:

27.03.2014. 22:48

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara 3681 pregleda

Srpska seniorska ženska rukometna reprezentacija, koja je osvojila srebrnu medalju na Svetskom prvenstvu održanom u Srbiji krajem decembra prošle godine, posetila je danas fabriku kompanije FIAT Automobili Srbija (FAS) u Kragujevcu. Srpske “srebrne” rukometašice i članovi stručnog štaba reprezentacije imali su jedinstvenu priliku da se bliže upoznaju sa radom jednog od najmodernijih FIAT-ovih proizvodnih pogona na svetu, ali i da saznaju zanimljivosti u vezi sa popularnim modelom automobila FIAT 500L koji se proizvodi u Kragujevcu.

“Velika nam je čast i zadovoljstvo što smo danas mogli da ugostimo naše najbolje rukometašice ovde u Kragujevcu. Kao lider u automobilskoj industriji i društveno odgovorna kompanija, FAS pruža snažnu podršku srpskom sportu i našim sportistima – njih i nas povezuje želja da ostvarimo vrhunske rezultate u svojim oblastima i da na najbolji mogući način predstavljamo Srbiju u svetu,” rekao je Francesco Ciancia, direktor fabrike FAS-a i dodao da je “uveren da će se sa podrškom nastaviti i u godinama koje dolaze, kako bi naša zemlja imala još mnogo šampiona koji će dostojno reprezentovati zemlju i donositi radost svojim navijačima.”

U martu prošle godine, kompanija FIAT Automobili Srbija potpisala je ugovor o sponzorstvu sa Olimpijskim komitetom Srbije, i tako postala prva članica sponzorskog pula „MI SMO TIM RIO 2016“, u pripremama za sledeću Olimpijadu, koja će se održati u brazilskom gradu Rio de Žaneiru 2016. godine. Prema ugovoru, sportisti koji u individualnim sportovima osvoje zlatnu medalju na igrama u Riju 2016, od FAS-a će na poklon dobiti „Fiat 500L“, dok će timovi koji dođu do zlatnog olimpijskog odličja osvojeni automobil pokloniti svom savezu.

Izvor: FAS

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)