Datum:

26.01.2020. 21:27

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Tradicionalni izbor za “Automobil godine u Srbiji 2020.” koji organizuje Asocijacija automobilskih novinara Srbije u saradnji sa Srpskom asocijacijom uvoznika novih autiomobila i delova zvaničmno su počeli juče saopštavanjem članova ovogodišnjeg žirija.

Za titulu Automobila godine, ali i Eko – automobila 2020. boriće se vozila koja su se na našem tržištu pojavila u periodu od prošlogodišnjeg do ovogodišnjeg salona automobila.

Upravo će laskava priznanja i biti dodeljena na početku predstojećeg BG kar šoua koji se održava od 19. do 25. marta ove godine.

– Ove godine biraćemo “Automobil godine 2020.” ali i “Eko auto godine”. Proglasićemo i najboljeg “pi-ara” Uvoznika, ali ćemo dodeliti, već tradicionalne nagrade za fotografiju i tekst koje nos ime našeg prerano preminulog kolege Ivena Katunca- kaže predsednik žirija Asocijacije automobilskih novinara Srbije Aleksandar Tucaković.

Žiri, koji će uskoro objaviti i širi spisak ovogodišnjih kandidata radiće u sastavu Aleksandar Tucaković, predsednik žirija (RTS), Petar Živković (Novosti),Mladen Radulović (Kurir),Aleksandar Uglješić (Dmotion), Srđan Predojević (TV Prva),Nikola Radulović (Auto TV edišn), Vladica Šljivić (Plamrejs),Nebojša Lindić (Kar fešn) i Miljan Terzić (Auto Bild).

Prošle godine titulu a”Automobil godine 2019.” osvojio je “pežo 508”, a nagradu je uručila ministarka saobraćaja i građevine dr Zorana Mihajlović.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)