Datum:

16.03.2018. 22:00

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara pregleda

Iako Beogradski sajam automobila počinje 22. marta, nekoliko kompanija je već objavilo svoje sajamske popuste koji će trajati za vreme ove manifestacije.

Šesti “BG kar šou” i 12. međunarodni sajam motocikala “Motopešn” počinju 22. marta, ali je već nekoliko kompanija koje prodaju nove automobile na srspskom tržištu obnarodovalo svoje takozvane sajamske akcije, popuste koji će trajati za vreme ove manifestacije (do 28. marta).

Tako je “Tojota Srbija” – u sklopu priprema za predstojeću prodajnu izložbu koja se održava pod kupolama Beogradskog sajma od 22. do 28. marta – već od 1. februara u mreži “Tojotinih” partnera u Srbiji ponudila sajamske uslove za kupovinu njenih vozila. Sajamska ponuda uključuje specijalne cene i pakete opreme za nekoliko modela. Izdvajamo ponudu za terenac “rav4 4×4” po ceni od 23.990 evra u paketu opreme Active.

I kompanija “Opel Srbija” pripremila je atraktivne sajamske akcije, popuste, kao i specijalne uslove finansiranja. “Opel” će u Hali 4 predstaviti svoje najnovije modele, s pregršt inovativnih tehnologija i uz prepoznatljiv nemački kvalitet.

Sajamska akcija odnosi se na modele “opel korsa selekšn”, “opel astra sedan indžoj” i “opel krosland H indžoj”.

Agilna “opel korsa selekšn” u specijalnoj sajamskoj akciji nudi se sa troja vrata i 1.2 motorom snage od 70 KS, a koštaće 9.990 evra.

“Opel astra sedan indžoj”, elegantna spolja i raskošna iznutra, sa 1.6 motorom snage 115 KS, na sajamskoj akciji koštaće 12.490 evra.

“Opel krosland X indžoj” poseduje jedinstvenu specifičnost – fantastični enterijer namenjen onima koji žele unapređenu funkcionalnost i praktičnost za svoju porodicu. Sa 1.2 motorom snage 81 KS, na sajamskoj akciji cena je od 13.910 evra.

Izvor: Novosti

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)