Datum:

12.01.2012. 16:31

Autor:

totalcar.rs

Oznake:

, , ,

Statistika:

0 komentara 5590 pregleda

JKP “Parking servis” uveo je u 11 garaža i parkirališta mogućnost plaćanja parkiranja debitnim parking karticama. Debitna parking kartica je novčana vrednosna kartica, koja će omogućiti korisnicima plaćanje i izlaz iz garaže bez čekanja u redu ispred automata za naplatu, kažu u ovom preduzeću.

Pri plaćanju usluge parkiranja ne koristi se gotov novac, već sredstva deponovana na kartici.

Gornji limit na kartici je 5.000 dinara, a rok trajanja je godinu dana. Za uplatu od 5.000 dinara, korisnik dobija 10% gratis kredita na kartici, a za uplatu od 3.000 dinara korisnik dobija 5% gratis kredita.

Dopuna iznosa na debitnoj parking kartici može se obaviti na stanicima za plaćanje koje se nalaze u garažama “Obilićev venac”, “Zeleni venac” i “Masarikova” i na parkiralištima “Sava centar” i “Slavija 2”. Maksimalni iznos jednog dopunjavanja debitne parking kartice je 2.000 dinara.

Vrednost kartice se umanjuje prilikom svakog korišćenja garaže ili parkinga za iznos cene usluge parkiranja.

Naručivanje i distribucija debitne parking kartice vrši se kod inkasanata, na objektima na kojima debitna kartica funkcioniše.

Korisnik popunjava zahtev za naručivanju kartice, dobija jedan primerak i uplatnicu, nakon čije uplate i davanja na uvid, narednog dana dobija debitnu parking karticu.

Debitna parking kartica može se koristiti na 11 parking lokacija u Beogradu.

U pitanju su garaže “Obilićev venac”, “Masarikova”, “Zeleni venac”, “Vukov spomenik” i “Dr Aleksandra Kostića” i parkirališta “Milan Gale Muškatirović”, “Sava Centar”, “Simpo”, “Slavija P1 i P2”, “Aerodrom” i “VMA”.

Izvor: B92

0 komentara

Comments are closed.

TotalCar.rs je deo Burek.com mreže. Copyright© 2010-2012 Sva prava zadržana.
"Da sam pitao ljude šta žele, rekli bi mi - brže konje!" - Henri Ford (1863 – 1947)